شهرک‌نشین صهیونیست، دو فلسطینی را زیر گرفت

یک شهرک‌نشین صهیونیست دو برادر فلسطینی را در جنوب نابلس، با خودروی شخصی خود زیر گرفت که در پی آن، یکی از این جوانان شهید و یک نفر هم به شدت زخمی شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع فلسطینی خبر دادند که یک شهرک‌نشین صهیونیست در جنوب نابلس، دو شهروند فلسطینی را شامگاه امروز شنبه با خودروی شخصی خود زیر گرفته است.

 

خبرگزاری شمس نیوز گزارش داد، محمد یوسف مطر جوان فلسطینی به همراه برادر خود در نزدیکی شهرک حواره در جنوب نابلس مورد حمله خودروی یک صهیونیست قرار گرفتند.

 

منابع خبری در قدس گزارش دادند که در جریان این عملیات صهیونیستی، محمد به شهادت رسید و برادرش «مهند» نیز به شدت زخمی شده است. این در حالی است که اشغالگر صهیونیست پس از این عملیات متواری شده است.

 

منابع محلی خبر دادند که خودروی این دو جوان فلسطینی خراب شده بود و به همین دلیل برای تعمیر آن در کنار خیابان بوده‌اند و این صهیونیست آنان را زیر گرفته بود. منابع بیمارستانی خبر دادند که وضعیت مهند نیز وخیم است./ فارس

ارسال نظر